Thu. Nov 26, 2020
ћирилица /латиница

Мирослав Лучић: Не газим своју ријеч

Извор: Глас Српске

Дошло је вријеме да се промијени амбијент у Републици Српској и увјерен сам да ће се то најбоље показати у Источном Сарајеву, гдје очекујем побједу коалиције СДС-ПДП у свим општинама у саставу града, као и побједу у трци за градоначелника, каже кандидат ове коалиције за градоначелника Источног Сарајева Мирослав Лучић.

Он сматра да је актуелна власт на нивоу Српске потпуно изгубила компас у вођењу Републике и да зато очекује побједу у Источном Сарајеву и то, како каже, резултатом 7:0.

– У свом програму сам дефинисао питања која највише интересују наше становнике, а то је побољшање животног стандарда свих категорија – каже Лучић за “Глас Српске”.

Шта је окосница Ваше кампање?

ЛУЧИЋ: Окосница кампање ће бити управо на ономе што се налази у програму. Залажем се за очување нашег Универзитета у Источном Сарајеву, за побољшање привредног амбијента и побољшање статуса борачких категорија, а на листи приоритета су демографска политика, као и области културног и спортског живота. Желимо да направимо једну манифестацију која ће се звати “Љето у Источном Сарајеву”, а спорт као веома битну дјелатност желимо да подигнемо на много виши ниво.

Зашто да грађани гласају за Вас?

ЛУЧИЋ: Мислим да сам у неком ранијем периоду показао и доказао колико сам привржен Источном Сарајеву. Настојао сам да будем подједнако подршка становницима свих општина у саставу града Источно Сарајево, без обзира на то што долазим из Источне Илиџе. Све моје одлуке и иницијативе ишле су у том смјеру, јер сам желио да сви становници града осјете да ми је стало до њих. Због функција на којима сам до сада био јако добро знам које су потребе и града и његових становника.

Чиме гарантујете да ћете испунити обећања?

ЛУЧИЋ: Не газим своју ријеч и то сам показао у неком ранијем периоду, када је то било много теже и када је требало, прије свега, остати човјек. Увијек сам држао ријеч и то је и основни разлог због којег вјерујем да ће ми моји суграђани поново указати повјерење.

Који су први потези које ћете повући ако добијете подршку бирача?

ЛУЧИЋ: Прво ћу сјести са начелницима свих општина да дефинишемо приоритете и кораке које треба заједнички да предузмемо. Дакле, моја мисија је да окупим све начелнике, јер сматрам да треба да функционишемо као један тим и да радимо на побољшању услова живота свих наших грађана.

Filter 2019