Tue. Dec 1, 2020
ћирилица /latinica

PALE: Sastanak Radmanović-Jugović

Izvor: FILTER/V.Č.

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović sastao se danas, u sklopu zvanične posjete opštine Pale, sa načelnikom Boškom Jugovićem.


Tema razgovora je bila aktuelna politička i privredna situacija, kao i mjere koje se preduzimaju u borbi protiv korona virusa.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović izrazio je veliku zahvalnost Nebojši Radmanoviću na današnjoj posjeti.

” Danas imamo izuzetnu čast da nakon otvaranja odjeljenja Osnovnog suda Sokolac u Palama imamo i posjetu gospodina Radmanovića. Razgovarali smo o mnogim temama, a ono što je najbitnije je ponašanje lokalne zajednice i generalno prenošenje određenih iskustava sa nivoa Bosne i Hercegovine kada je u pitanju politika i ponašanje prema ovoj komplikovanoj situaciji pandemije Korona virusa. Želimo da u narednom periodu završimo sve što smo započeli, a započeli smo dosta toga. Imao sam čast da mnogo toga naučim od gospodina Radmanovića”, rekao je Boško Jugović

Nebojša Radmanović je izjavio da su Pale respektabilna lokalna zajednica.

“Jahorina, kao jedna od najznačajnijih turističkih destinacija, je većinski na teritoriji Pala i to zaslužuje pažnju svih koji vode računa o bilo čemu u Bosni i Hercegovini. Pale su nadomak Sarajeva gdje je sjedište institucija i one moraju voditi računa o ovakvim lokalnim zajednicama” istakao je Radmanović.


Filter 2019