Wed. Nov 25, 2020
ћирилица /латиница

ПАЛЕ: Састанак Радмановић-Југовић

Извор: ФИЛТЕР/В.Ч.

Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Небојша Радмановић састао се данас, у склопу званичне посјете општине Пале, са начелником Бошком Југовићем.


Тема разговора је била актуелна политичка и привредна ситуација, као и мјере које се предузимају у борби против корона вируса.

Начелник општине Пале Бошко Југовић изразио је велику захвалност Небојши Радмановићу на данашњој посјети.

” Данас имамо изузетну част да након отварања одјељења Основног суда Соколац у Палама имамо и посјету господина Радмановића. Разговарали смо о многим темама, а оно што је најбитније је понашање локалне заједнице и генерално преношење одређених искустава са нивоа Босне и Херцеговине када је у питању политика и понашање према овој компликованој ситуацији пандемије Корона вируса. Желимо да у наредном периоду завршимо све што смо започели, а започели смо доста тога. Имао сам част да много тога научим од господина Радмановића”, рекао је Бошко Југовић

Небојша Радмановић је изјавио да су Пале респектабилна локална заједница.

“Јахорина, као једна од најзначајнијих туристичких дестинација, је већински на територији Пала и то заслужује пажњу свих који воде рачуна о било чему у Босни и Херцеговини. Пале су надомак Сарајева гдје је сједиште институција и оне морају водити рачуна о оваквим локалним заједницама” истакао је Радмановић.


Filter 2019