Sun. Nov 29, 2020
ћирилица /латиница

Пале: Најугроженијим пензионерима уплаћено 20.000 КМ

Извор: Срна

Начелник општине Пале Бошко Југовић уплатио је из буџетске резерве 20 хиљада КМ намијењених члановима Удружења пензионера са подручја ове локалне заједнице који примају најниже пензије, саопштено је из Општинске управе.

У саопштењу се појашњава да је ријеч је о једнократној помоћи пензионерима са најнижим мјесечним примањима, чиме је реализован закључак са састанка начелника Југовића и руководства Удружења пензионера општине Пале.

“Појединачне уплате извршене су на личне рачуне наших најстаријих суграђана, по списку који је општини Пале доставило овдашње Удружење пензионера и надамо се да ће ова подршка бар у некој мјери олакшати положај наших најстаријих суграђана са најнижим мјесечним примањима”, наводи се у саопштењу.

Из општине Пале изражавају увјерење да ће и убудуће бити настављена добра сарадња са Удружењем пензионера општине Пале, те да ће се кроз свакодневну комуникацију са представницима асоцијације која окупља најстарије становништво изнаћи и додатни модалитети подршке овдашњим пензионерима.

Filter 2019