Sun. Jan 17, 2021
ћирилица /латиница

Равна планина: Бесплатно скијање радницима Болнице “Србија” и Дома здравља Пале

Аутор: ФИЛТЕР/ М.К.

Више од 500 радника Болнице „Србија“ и Дома здравља Пале имаће ове зиме бесплатно скијање на Равној планини. Гест је знак захвалности радницима који свакодневно дају огроман допринос у борби против вируса корона, поручују из ски центра.

Вељко Голијанин, власник ски центра “Равна планина” данас је потписао споразум са представницима Болнице и Дома здравља.

Драган Шкрба, помоћних директора за немедицинкса питања Болнице „Србија“ истакао је захвалност у име радника болнице.„Ово је великодушан гест господина Голијанина и компаније „Мајнекс“. Препознао је велику жртву, енергију и рад здравствених радника“, рекао је Шкрба.

Иван Шарац , директор Дома здравља Пале навео је да су радници преоптерећени и на измаку снаге. “Ово лијепо скијалиште треба да их у данима када не раде опусти, да искористе прилику да дају себи одушка јер то заиста заслужују“, додао је Шарац.

Гест власника ски центра „Равна планина“ похвалио је и начелник општине Пале.
„На овај начин се показује сензибилитет за здравствене раднике који су дали и даваће несебичан допринос у борби против вируса корона. Уживаће у овом дивном амбијенту али се и одморити, наћи предах јер много енергије заиста улажу“, рекао је Бошко Југовић.

Filter 2019