Sun. Jan 17, 2021
ћирилица /латиница

Нешић смијенио три потпредсједника ДНС-а

Извор: АТВ/Независне

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић смијенио је три потпредсједника странке – Ђорђа Поповића, Огњена Тадића и Драгомира Јовичића.

– За господина Поповића разлог је недолично понашање, односно пријетње члану ДНС-а, о чему је запремљена пријава у Полицијској станици у Бијељини, а за преосталу двојицу разлог је неспровођење политике ДНС-а – рекао је Нешић за Независне.


Раније данас Саво Попић, новоизабрани одборник ДНС-а у Бијељини, пријавио је бијељинској полицији да му је пријетио страначки колега Ђорђе Поповић, министар саобраћаја и веза Републике Српске.

Поповић је за АТВ рекао да ником није пријетио. Истакао је да Нешић “појединим аферама покушава да га дискредитује с циљем да би задржао већину у Предсједништву, која је доведена у питање”.

– Један од начина да се одржи на мјесту предсједника ДНС-а је смјена непослушних потпредсједника, како би га позиција предсједника ДНС-а заштитила од надолазећих истражних радњи и оних које се увелико воде против њега у надлежним тужилаштвима – поручио је Поповић.

Filter 2019