Thu. Mar 23, 2023
ћирилица /латиница

Шаровић и Лучић: “Република Српска по мјери свих нас”

Аутор: ФИЛТЕР/ М.К.

Кандидати СДС-а за начелнике градских општина и градоначелника, као и кандидати за одборнике, окупили су се на шеталишту “Др Миограг Лазић” и почели званичну кампању за локалне изборе.

Лијепљењем првог плаката на шеталишту предсједник СДС-а Мирко Шаровић и каднидат за градоначелника Источног Сарајева Мирослав Лучић,поручили су да је слоган СДС-а суштинска порука кампање.

“Република Српска по мјери свих нас. То је суштина. Да за ове изборе и оне који ће доћи за двије године градимо, стварамо и мијењамо Републику Српску како би она била Република по мјери свих нас. Равноправни грађани и једнака шанса за све. То искрено желимо заједно са нашим партнерима”, рекао је Шаровић.

Лучић је додао да ће са својим колегама начелницима и одборницима истрајати у жељи да Источно Сарајево буде од посебног статуса у Републици Срспкој.

“Искористићемо заједно све оно што је наша компаративна предност, што су наши ресурси да наш град равномјерно развијамо. Наш град треба да буде регионални центар у области привреде и пољопривреде, туризма, образовања, културе и спорта. На томе ћу истрајати”, рекао је Лучић.

Лучић је позвао све кандидате да воде позитивну кампању засновану на аргументима и програмима.

Filter 2019