Wed. Mar 22, 2023
ћирилица /латиница

Чубриловић и Станишић: Очекујемо добре резултате у Сарајевско-романијској регији

Аутор: ФИЛТЕР/ М.К, В.Ч.

Предсједник ДЕМОС-а Недељко Чубриловић присуствовао је проширеној сједници Општинског одбора Пале.

Поручио је да очекује добре резултате на подручју цијеле Сарајевско-романијске регије.

“Очекујемо да ДЕМОС буде парламентарна странка у свим локалним заједницама у граду Источно Сарајево и ако буду овако радили као што су показали – јединство, енергију, вољу, сигуран сам у добар резултат”, рекао је Чубриловић.

Носилац кандидатске листе ДЕМОС-а за Скупштину општине Пале на предстојећим локалним изборима Ацо Станишић рекао је да очекује шест одборничких мандата.

“Очекујемо да ДЕМОС буде у већини у Скупштини града Источно Сарајево, као и у власти у свим општинама у саставу града”, поручио је Станишић.

Он је изразио задовољство што се предсједник ДЕМОС-а, приликом данашње посјете Општинском одбору странке на Сокоцу, увјерио да је ситуација можда и боља него што је очекивао.

“Вечерас ће се увјерити да је на Палама засигурно најбоља ситуација у цијелој Сарајевско-романијској регији”, рекао је Станишић.

Подсјетио је да ДЕМОС први пут излази на изборе, и најавио запажене резултате.

Проширеној сједници Општинског одбора присуствовали су и кандидати СНСД-а за начелника Пала Бошко Југовић и градоначелника Источног Сарајева Љубиша Ћосић, чију кандидатуру подржава ДЕМОС.

Filter 2019