Sun. Jun 23, 2024
ћирилица /латиница

СНСД и ДЕМОС: Заједнички кандидати за начелнике и градоначелника

Аутор: ФИЛТЕР/ М.К., В.Ч.

Вечерас је потписан Споразум о сарадњи и подршци заједничким кандидатима за начелнике шест општина и градоначелника Источног Сарајева на локалним изборима 2020.године.

Споразум су потписали Љубиша Ћосић, предсједник Градског одбора СНСД-а, предсједници пет ОО ДЕМОС-а и Ацо Станишић, предсједник Регионалног одбора ДЕМОС-а Сарајевско-романијске регије.

“Наша сарадња је чврста на свим нивоима и датира од оснивања ДЕМОС-а. Имамо добру политичку сарадњу али и пријатељску и то у свим локалним заједницама. Очекује нас одговоран задатак додатног развоја у општинама у којима смо и до сада били на власти. Сматрам да је Источној Илиџи, Сокоцу и Источном Старом Граду, посебно Граду Источно Сарајево неопходна промјена. Потребна нам је сарадња на свим нивоима, јер знам да ова регија може и боље и више”, рекао је Љубиша Ћосић.

“Сигуран сам да ће ДЕМОС, након СНСД-а, имати најбољи резултат у регији. Основни циљ нам је прављење бољих услова за живот свих грађана. Знам да ћемо у томе заједно успјети”, поручио је Ацо Станишић.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com