Mon. Mar 20, 2023
ћирилица /латиница

СНСД заслугама до побједе у Источном Сарајеву

Извор: СРНА

Потпредсједница СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је данас да СНСД има пуно право тражити подршку грађана Источног Сарајева јер су заслугама Владе коју ова политичка партија предводи реализовани стратешки пројекти.

– Многи привредни субјекти су овдје оживљени, иако нико није вјеровао да се тако нешто може десити, а посебно у инфраструктурном смислу. Много тога смо урадили – рекла је Цвијановић у Источном Сарајеву, гдје се састала са руководством и члановима Општинског одбора СНСД-а Источна Илиџа.

Она је рекла да ће дати пуну подршку кандидатима СНСД-а на подручју Источне Илиџе, а посебно кандидату за начелника ове општине Небојши Шешлији.

– Имамо чиме да се похвалимо. То је квалитетна листа, кандидати који знају шта је политика СНСД-а и интерес Републике Српске и на који начин то повезати – нагласила је Цвијановић.

Она је изразила увјерење да ће сарадња између републичких и локалних власти бити добра за добробит грађана.

Цвијановић је подсјетила да је Влада Српске, коју СНСД предводи од 2006. године, у Источно Сарајево уложила много, те да данас овај град изгледа потпуно другачије.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Источна Илиџа Мирослав Вујичић рекао је да Цвијановић подржала кандидата СНСД-а за начелника општине Небојшу Шешлију и чланство, те изразила увјерење да ће добити повјерење грађана ове локалне заједнице.

– У Источној Илиџи СНСД очекује побједу. Направили смо широку коалицију, широк фронт, али у сваком случају главна снага промјене у Источној Илиџи је СНСД – поручио је Вујичић и захвалио потпредсједници странке на подршци.

Шешлија је подсјетио да је Цвијановић помагала становништво и општину Источна Илиџа без обзира на којој се позицији налазила.

– Од 2006. године до сада најзначајнији пројекти који су урађени на подручју општине урадила је Влада Републике Српске предвођена СНСД-ом, а значајно лошу сарадњу имамо између институција Републике Српске и општине која не жели ту сарадњу – рекао је Шешлија.

Он је истакао да ће Источна Илиџа у наредне четири године имати сигурно јаку сарадњу са институцијама Републике Српске.

– Општина ће на челу са СНСД-ом имати партнерске односе са институцијама Републике Српске – поручио је Шешлија.

Састанку са руководством и члановима ОО СНСД-а у Источној Илиџи присуствовали су и функционери СНСД-а Зоран Тегелтија, Сташа Кошарац и Војин Митровић.

Filter 2019