Wed. Mar 29, 2023
ћирилица /латиница

Пале: За подстицај предузетницима око 140 000 КМ

Аутор: ФИЛТЕР/В.Ч.

У просторијама Скупштине општине Пале данас је потписан уговор са предузетницима који су остварили право на подстицај за привреднике.

“Велико хвала општини што у овако тешким моментима мисли на нас и нама ова помоћ заиста много значи”, рекла је Ранка Станишић, власник фризерског салона “Ранко”.

“Желим да се захвалим општини што је имала слуха да помогне свима нама у оваквој ситуацији, да не би дошло до отпуштања радника. Надам се да ће општина и убудуће имати могућности да нам изадје у сусрет на овај начин”, изјавио је Дејан Голијанин, власник хотела “Џет Сет”

Синиша Пејовић, власник техих сервиса “Кристал” захвалио је на овој али и ранијој помоћи. Како је рекао, свака ситница у данашње вријеме значи.


“На овај начин заокружили смо причу од око 200.000КМ, помогли смо област пољопривреде са преко 60. 000 КМ, а ево и данас скоро 140.000КМ. Морам нагласити да ово нису мјере ублажавања посљедица вируса корона, ово су редовне подстицајне мјере за инвестициона улагања, односно помоћ нашим предузетницима при њиховим инвестиционим улагањима”, рекао је Бошко Југовић, начелник општине Пале.

“Обухватили смо преко стотину предузетника и надам се да ће они то искористити у најбоље могуће сврхе. Ми ћемо с уплатом кренути у следећих пар дана, битно је да се ослањамо једни на друге, а за следећу годину планирамо још више средстава за помоћ нашим предузетницима”, рекао је Југовић.

Filter 2019