Mon. Mar 20, 2023
ћирилица /латиница

Ица се вратила кући!

Извор: ФБ/Помозимо Ивани лавици

На ФБ страници “Помозимо Ивани лавици” објављена ја информаџија да се наша суграђанка Ивана Бјелогрлић вратила са вишемјесечног лијечења.

“За сву вашу доброту, молитве, топле ријечи охрабрења и сву љубав коју сте слали нашој малој Лавици никад довољно нећемо моћи ријечима захвалити.
Веома смо срећни што са вама можемо подијелити информацију да се Ица Лавица вратила својој кући у свој вољени стан. Према ријечима доктора, а након извршених прегледа и контрола, Ица Лавица се успјешно изборила са свим промјенама које су се јављале у организму. Иако веома срећни због финалног мишљења љекара након тешких терапија, остаћемо приземни. Очекује нас велики пут од 5 година када ће се сматрати да је она потпуно излијечена. Сваких наредних 3 мјесеца, Ица Лавица и њени родитељи ће одлазити у Француску на контроле, а наше је да и даље молимо Бога да наше дијете буде и остане здраво.Волимо вас!”, наведено је у објави коју потписује породица Бјелогрлић.

Борба за Ицин живот почела је прије скоро годину дана. Након објаве да је за њено лијечење потребаб велики износ, грађани Источног Сарајева, али и цијеле РС, БиХ, бројних земаља региона и свијета, укључили су се у бројне акције.

Filter 2019