Thu. Oct 22, 2020
ћирилица /latinica

Vuković: Žal što “Ritam Evrope” nije održan na Palama

Izvor: Grad Istočno Sarajevo

Predstavnici Istočnog Sarajeva plasirali su se sinoć među tri najuspješnije ekipe na velikom muzičkom takmičenju „Ritam Evrope“, na kojem su nastupili takmičari iz dvadesetak gradova i opština u Republici Srpskoj, a koje je, uz direktan prenos na Radio-televiziji Republike Srpske i nacionalnim televizijama iz okruženja, pratilo nekoliko miliona gledalaca.

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković rekao je, učestvujući u direktnom televizijskom prenosu na Radio – televiziji Republike Srpske da je ponosan što je Istočno Sarajevo domaćin prvog „Ritma Evrope“ koji se održava u Republici Srpskoj.

– Ostaje žal što, zbog pandemije virusa korona, nismo uspjeli da ovo takmičenje organizujemo u sportskoj dvorani “Peki’ na Palama, kako smo planirali, ali nadam se da će Istočno Sarajevo biti dio ovog veličanstvenog šou programa i narednih godina, odnosno, da ćemo imati priliku da ponovo budemo domaćini na Palama – rekao je Vuković.

Vuković je čestitao svim učesnicima, rekavši da je poruka koju ovaj šou šalje važnija od pobjede.

– Vjerujem da će Istočno Sarajevo i u godinama koje su pred nama biti partner ‘Ritmu Evrope’, te da ćemo imati priliku da uživamo u još boljem i uspješnijem muzičkom festivalu – naglasio je Vuković.

Pobjednik prvog „Ritma Evrope“ je takmičarka iz opštine Lopare, koja se predstavila pjesmom iz Ukrajine.

Predstavnici Istočnog Sarajeva plasirali su se među tri najbolje ekipe na takmičenju. Ana Maria Vasiljević pjevala je pjesmu „Ceo svet je moj“ Bojane Stamenov, a sa njom su nastupali plesači Anđela Simić i Milan Milinković.

Istočno Sarajevo, grad domaćin ovogodišnjeg takmičenja, predstavljalo je Republiku Srbiju.

Filter 2019