Sat. Oct 24, 2020
ћирилица /латиница

Вуковић: Жал што “Ритам Европе” није одржан на Палама

Извор: Град Источно Сарајево

Представници Источног Сарајева пласирали су се синоћ међу три најуспјешније екипе на великом музичком такмичењу „Ритам Европе“, на којем су наступили такмичари из двадесетак градова и општина у Републици Српској, а које је, уз директан пренос на Радио-телевизији Републике Српске и националним телевизијама из окружења, пратило неколико милиона гледалаца.

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић рекао је, учествујући у директном телевизијском преносу на Радио – телевизији Републике Српске да је поносан што је Источно Сарајево домаћин првог „Ритма Европе“ који се одржава у Републици Српској.

– Остаје жал што, због пандемије вируса корона, нисмо успјели да ово такмичење организујемо у спортској дворани “Пеки’ на Палама, како смо планирали, али надам се да ће Источно Сарајево бити дио овог величанственог шоу програма и наредних година, односно, да ћемо имати прилику да поново будемо домаћини на Палама – рекао је Вуковић.

Вуковић је честитао свим учесницима, рекавши да је порука коју овај шоу шаље важнија од побједе.

– Вјерујем да ће Источно Сарајево и у годинама које су пред нама бити партнер ‘Ритму Европе’, те да ћемо имати прилику да уживамо у још бољем и успјешнијем музичком фестивалу – нагласио је Вуковић.

Побједник првог „Ритма Европе“ је такмичарка из општине Лопаре, која се представила пјесмом из Украјине.

Представници Источног Сарајева пласирали су се међу три најбоље екипе на такмичењу. Ана Мариа Васиљевић пјевала је пјесму „Цео свет је мој“ Бојане Стаменов, а са њом су наступали плесачи Анђела Симић и Милан Милинковић.

Источно Сарајево, град домаћин овогодишњег такмичења, представљало је Републику Србију.

Filter 2019