Sun. Oct 25, 2020
ћирилица /latinica

Džudo klub “Lunako” dobio vrijednu pomoć od VIK Istočno Sarajevo

Izvor: SportDC

Predstavnici Džudo kluba “Lunako” iz Istočnog Sarajeva, Miodrag Kovačević i Srđan Sikiraš, održali su juče sastanak sa direktorom KP “Vodovod i kanalizacije” Istočno Sarajevo, Jovanom Katićem.

Direktor ViK, Jovan Katić, ponudio je finansijsku podršku klubu, te će zahvaljujući tome djeca u 2021. godini imati besplatno treniranje i prevoz.

“Fizička aktivnost djece u najmlađem uzrastu veoma je važna ali u današnje vrijeme, vrijeme informatičkog razvoja ta aktivnost je svedena na minimum. Pokušao sam na ovaj način barem malo pomoći djeci i klubu. Nadam se da će u narednom periodu biti sve veći broj djece koja se aktivno bave sportom. Džudo klubu “Lunako” želim puno uspijeha u radu sa djecom i omladinom” , rekao je Jovan Katić.

“Mi kao uprava kluba trudimo se da obezbijedimo sredstva za nesmetano funkcionisanje kluba. Uz pomoć ljudi kao što je gospodin Katić to je lakše realizovati. Trudićemo se i dalje da članovima našeg kluba pomognemo što je više moguće”, kazao je Sikiraš

“Djeci u našem klubu pristupamo sa velikom pažnjom i pojedinačno jer mi kao sportski radnici odgovorni smo za pravilan fizički i psihički razvoj djece. Djeca treniranjem osim pravilnog fizičkog razvoja osnažuju organizam koji u starijem dobu lakše odolijeva raznim oboljenima. Djeca koja se bave sportom su zdravija od svojih vršnjaka koji su fizički neaktivna. Pozivamo se zainteresovane djevojčice i dječake da nam se pridruže”, dodao je Kovačević.

Filter 2019