Mon. Nov 30, 2020
ћирилица /латиница

Џудо клуб “Лунако” добио вриједну помоћ од ВИК Источно Сарајево

Извор: СпортДЦ

Представници Џудо клуба “Лунако” из Источног Сарајева, Миодраг Kовачевић и Срђан Сикираш, одржали су јуче састанак са директором КП “Водовод и канализације” Источно Сарајево, Јованом Kатићем.

Директор ВиK, Јован Kатић, понудио је финансијску подршку клубу, те ће захваљујући томе дјеца у 2021. години имати бесплатно тренирање и превоз.

“Физичка активност дјеце у најмлађем узрасту веома је важна али у данашње вријеме, вријеме информатичког развоја та активност је сведена на минимум. Покушао сам на овај начин барем мало помоћи дјеци и клубу. Надам се да ће у наредном периоду бити све већи број дјеце која се активно баве спортом. Џудо клубу “Лунако” желим пуно успијеха у раду са дјецом и омладином” , рекао је Јован Kатић.

“Ми као управа клуба трудимо се да обезбиједимо средства за несметано функционисање клуба. Уз помоћ људи као што је господин Kатић то је лакше реализовати. Трудићемо се и даље да члановима нашег клуба помогнемо што је више могуће”, казао је Сикираш

“Дјеци у нашем клубу приступамо са великом пажњом и појединачно јер ми као спортски радници одговорни смо за правилан физички и психички развој дјеце. Дјеца тренирањем осим правилног физичког развоја оснажују организам који у старијем добу лакше одолијева разним обољенима. Дјеца која се баве спортом су здравија од својих вршњака који су физички неактивна. Позивамо се заинтересоване дјевојчице и дјечаке да нам се придруже”, додао је Kовачевић.

Filter 2019