Tue. Sep 29, 2020
ћирилица /латиница

National Geographic: Онлајн семинар о грантовима и начинима на који се на њих аплицира

У сриједу, 23. септембра, National Geographic Society организује виртуелни семинар о грантовима и начинима на који се на њих аплицира.

На виртуелном семинару који се одржава у сриједу, 23. септембра, у 16 часова, чланови National Geographic Society Клер МекНалти, Арслан Ахмад, Андреј Гајић и Виолета Жељаскова упознаће све заинтересоване са програмима финансирања које нуди National Geographic, намијењене апликантима из читавог свијета.

National Geographic Society улаже у храбре људе и идеје које доносе промјене у областима конзервације, образовања, истраживања, приповједања и технологије. Позивамо заинтересоване из цијелог свеијта да се пријаве за наше грантове, а посебно су нам значајни они који тек почињу своју каријеру”, наводи се у позиву.

Семинар је намијењен свима заинтересованима, а првенствено:
студентима и истраживачима на докторским и постдокторским студијама из области биологије, екологије, климе, наука о животној средини, геонауке, географије, археологије, антропологије, лингвистике, културног насљеђа;
фотографима и новинарима;
наставницима, неформалним едукаторима, поготово онима који се баве природним наукама, технологијом, географијом или инжењерством;
конзерваторима који раде на менаџменту природних ресурса или културног наслеђа;
технолозима на почетку каријере који раде на развоју хардвера или софтверском инжењерству у вези са заштитом природе, културног насљеђа или одрживом будућношћу.

Семинар се одржава преко апликације Zoom, а неопходно је пријавити се неколико дана раније. Регистрација је у току, а линк за пријаву је овдје.

Filter 2019