Thu. Oct 1, 2020
ћирилица /latinica

U svim knjižarama “sajamski” popust i do 70 odsto

Izvor: Srna

U svim knjižarama Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva iz Istočnog Sarajeva od 15. do 21. septembra biće odobren poseban “sajamski” popust i do 70 odsto na određena djela.

S obzirom na to da je otkazan Sajam knjige u Banjaluci zbog aktuelne epdemiološke situacije izazvane virusom korona, Zavod je odlučio da zadrži pozitivan duh sajma knjiga kroz akciju “Mini sajam”, saopšteno je iz Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva.

Organizatori sajma “Glas Srpske” organizovaće elektronski sajam putem internet portala, a Zavod je odlučio da u svim svojim knjižarama priredi sajamsko sniženje.

– Ukoliko nas je pandemija spriječila da se družimo u Sportskoj dvorani `Borik` i da priuštimo sebi neke naslove lijepe književnosti uz posebne popuste, nije nas spriječila da čitamo i da svim građanima Republike Srpske ponudimo svoja izdanja po posebnim cijenama – navodi se u saopštenju.

Iz Zavoda poručuju da će ovom prilikom svi građani u njihovoj najbližoj knjižari pronaći ono što je bilo planirano za izlaganje na banjalučkom sajmu uz sajamski popust.

U okviru manifestacije, u utorak, 15. septembra, u Andrićgradu biće uručena i treća nagrada konkursa “Zlatna sova” mladom književniku Branku Jovičiću iz Broda. 

Filter 2019