Mon. Sep 28, 2020
ћирилица /латиница

У свим књижарама “сајамски” попуст и до 70 одсто

Извор: Срна

У свим књижарама Завода за уџбенике и наставна средства из Источног Сарајева од 15. до 21. септембра биће одобрен посебан “сајамски” попуст и до 70 одсто на одређена дјела.

С обзиром на то да је отказан Сајам књиге у Бањалуци због актуелне епдемиолошке ситуације изазване вирусом корона, Завод је одлучио да задржи позитиван дух сајма књига кроз акцију “Мини сајам”, саопштено је из Завода за уџбенике и наставна средства.

Организатори сајма “Глас Српске” организоваће електронски сајам путем интернет портала, а Завод је одлучио да у свим својим књижарама приреди сајамско снижење.

– Уколико нас је пандемија спријечила да се дружимо у Спортској дворани `Борик` и да приуштимо себи неке наслове лијепе књижевности уз посебне попусте, није нас спријечила да читамо и да свим грађанима Републике Српске понудимо своја издања по посебним цијенама – наводи се у саопштењу.

Из Завода поручују да ће овом приликом сви грађани у њиховој најближој књижари пронаћи оно што је било планирано за излагање на бањалучком сајму уз сајамски попуст.

У оквиру манифестације, у уторак, 15. септембра, у Андрићграду биће уручена и трећа награда конкурса “Златна сова” младом књижевнику Бранку Јовичићу из Брода. 

Filter 2019