Mon. Sep 21, 2020
ћирилица /латиница

“Електродистрибуција” Пале донирала играчима ФК „Романија“ спортску опрему

Аутор: ФИЛТЕР/ В.Ч

„Електродистрибуција“ Пале још једном се показала као друштвеноодговорно предузеће које брине о друштву и проблемима грађана, те препознаје њихове потребе појединаца и колектива који дјелују у свим друштвеним сферама.

У склопу ових активности, Електродистрибуција Пале донирала је данас играчима првог тима Фудбалског клуба „Романија“ спортску опрему, чиме су још једном исказали подршку раду управе и резултатима првог тима, који у посљедње двије године реафирмишу фудбал као спорт у нашој општини.

„Познаваоци прилика знају да је актуелна управа ФК Романију подигла из пепела и довела рад и резултате клуба на завидан ниво и докле год буду радили одговорно и транспарентно у Електродистрибуцији Пале и мени лично имаће подршку и партнера“, рекао је Ацо Станишић, директор „Електродистрибуције“ Пале.

Станишић је изразио захвалност ФК Романији на томе што су оживјели и рад млађих категорија и омасовили број дјеце и младих који су укључени у рад клуба, чиме су допринијели развијању здравих животних навика код дјеце и омладине на Палама.

Бојан Чворо, члан управе клуба, изразио је захвалност директору и колективу “Електродистрибуције” Пале.

„Желим да се захвалим господину Станишићу и „Електродистрибуцији“ Пале који су препознали рад ове управе и наш однос према ФК „Романији“. У претходних годину и по дана урађено је доста ствари и овом приликом желим да се захвалим свима који су на било који начин помогли раду клуба. У наредном периоду очекују нас додатна улагања, прије свега у омладинске категорије, како би и даље наставили са развојем наше Романије“, изјавио је Чворо.

Александар Саша Ласица, предсједник управе ФК Романија осврнуо се на почетке рада нове управе клуба.

„Романија је у марту прошле године добила нову управу у којој су млади људи жељни добрих резултата. Када смо ушли у ове просторије нисмо имали ни мајице за тренинг, а сада већ имамо озбиљну опрему. Озбиљни тренери раде са првим тимом, а посебно се можемо похвалити млађим селекцијама, школа фудбала прије двије године није имала ниједног члана, а сада већ имамо 120 дјечака. Координатор школе фудбала је Сретко Вуксановић. Средили смо просторије, трибине и стадион смо довели у одлично стање. Атлетска стаза се завршава и ускоро се надамо и помоћном терену гдје ће нам, надамо се, Фудбалски савез Републике Српске изаћи у сусрет”, истакао је Ласица.

Filter 2019