Wed. Sep 30, 2020
ћирилица /latinica

“Elektrodistribucija” Pale obezbijedila 50 beskontaktnih toplomjera školama iz 13 opština

Autor: FILTER

Beskontaktne toplomjere su dobile sve osnovne i srednje škole i njihove područne jedinice iz svih opština gdje „Elektrodistribucija“ Pale vrši snabdijevanje električnom energijom. To su škole iz opština Sokolac, Rogatica, Višegrad, Čajniče, Rudo, Novo Goražde, Foča, Trnovo, Kalinovik, Istočno Novo Sarajevo, Istočna Ilidža, Istočni Stari Grad i Pale.

Određeni broj vrtića sa prostora ove regije takođe je dobio beskontaktne toplomjere.

Aco Stanišić, direktor “Elektrodistribucije” Pale rekao je da su toplomjeri uručeni danas kako bi već sutra bili u funkciji.

„Nadam se da će ovo pomoći da se što bolje organizuje rad škola i time poveća bezbjednost učenika kao i zaposlenih, kao i da će biti od značaja i za djecu i porodice kao i kompletno društvo. Imali smo podršku kompletne uprave i nije se uopšte postavljalo pitanje vezano za ovu akciju. Kao i u prošlosti tako ćemo i u sadašnjosti i budućnosti podržavati sve ono što je korektno i moguće na teritoriji koju pokriva „Elektrodistribucija“ Pale“, naveo je Stanišić.


„Ovo je sigurno korisna donacija koja će poslužiti da na višem nivou održimo bezbjednost učenika i zaposlenih. Zaista lijep gest i sigurno društveno korisna aktivnost koja će nam koristiti. Mi imamo jednu centralnu i tri područne škole“, rekla je Radmila Veselinović, direktor OŠ „Mokro“.

Danijela Mrda, direktor OŠ „Sveti Sava“ i predsjednik Aktiva direktora osnovnih škola Sarajevsko-reomanijske regije dodala je da donacija mnogo znači svim osnovnim i srednjim školama u našoj regiji.

“Elektrodistribucija“ Pale je pokazala jednu izuzetnu društvenu odgovornost i posvećenost zdravlju naše djece kao i svojim potrošačima i građanima. Iskazujemo zaista izuzetnu zahvalnost. OŠ „Sveti Sava“ ima jednu centralnu školu i jednu područnu školu“, izjavila je Mrda.

Filter 2019