Fri. Sep 18, 2020
ћирилица /латиница

“Електродистрибуција” Пале обезбиједила 50 бесконтактних топломјера школама из 13 општина

Аутор: ФИЛТЕР

Бесконтактне топломјере су добиле све основне и средње школе и њихове подручне јединице из свих општина гдје „Електродистрибуција“ Пале врши снабдијевање електричном енергијом. То су школе из општина Соколац, Рогатица, Вишеград, Чајниче, Рудо, Ново Горажде, Фоча, Трново, Калиновик, Источно Ново Сарајево, Источна Илиџа, Источни Стари Град и Пале.

Одређени број вртића са простора ове регије такође је добио бесконтактне топломјере.

Ацо Станишић, директор “Електродистрибуције” Пале рекао је да су топломјери уручени данас како би већ сутра били у функцији.

„Надам се да ће ово помоћи да се што боље организује рад школа и тиме повећа безбједност ученика као и запослених, као и да ће бити од значаја и за дјецу и породице као и комплетно друштво. Имали смо подршку комплетне управе и није се уопште постављало питање везано за ову акцију. Као и у прошлости тако ћемо и у садашњости и будућности подржавати све оно што је коректно и могуће на територији коју покрива „Електродистрибуција“ Пале“, навео је Станишић.


„Ово је сигурно корисна донација која ће послужити да на вишем нивоу одржимо безбједност ученика и запослених. Заиста лијеп гест и сигурно друштвено корисна активност која ће нам користити. Ми имамо једну централну и три подручне школе“, рекла је Радмила Веселиновић, директор ОШ „Мокро“.

Данијела Мрда, директор ОШ „Свети Сава“ и предсједник Актива директора основних школа Сарајевско-реоманијске регије додала је да донација много значи свим основним и средњим школама у нашој регији.

“Електродистрибуција“ Пале је показала једну изузетну друштвену одговорност и посвећеност здрављу наше дјеце као и својим потрошачима и грађанима. Исказујемо заиста изузетну захвалност. ОШ „Свети Сава“ има једну централну школу и једну подручну школу“, изјавила је Мрда.

Filter 2019