Tue. Sep 29, 2020
ћирилица /латиница

СНСД Источна Илиџа: У Младичком пољу засађено 130 садница дрвећа

Аутор: ФИЛТЕР

Чланови Општинског одбора СНСД-а Источна Илиџа данас су у улици Бесаровића у Младичком пољу засадили 130 садница дрвећа.
Небојша Шешлија, шеф клуба одборника СНСД-а у Скупштини општине Источна Илиџа, замјеник предсједника ОО СНСД-а и кандидат за начелника Источне Илиџе рекао је да је Младичко поље насеље које је највећим својим дијелом настало послије Дејтона и имало пресудну улогу у останку сарајевских Срба на подручју Источног Сарајева.
„За ових 25 година, колико сарајевски Срби егзистирају овдје и када су подигли ово насеље, сматрамо да није урађено довољно на уређењу самог насеља. Оно што је подстакло људе у СНСД-у и Општинском одбору СНСД-а Источна Илиџа да овим малим доприносом уредимо ову улицу и пружимо колико толико бољи амбијент за живот свих становника на подручју Младичког поља“, рекао је Шешлија.

Засађене су саднице јавора, липе, украсно дрвеће, украсне шљиве, платани.
„Ово је наставак наших акција. Прије тога смо имали уређења спортских дјечијих игралишта на подручју наше општине. Ово је један у низу пројеката које планирамо радити у наредном периоду и ако Бог да у наредне четири године“, навео је Шешлија.

Filter 2019