Wed. Sep 30, 2020
ћирилица /latinica

Jahorina: Za vikend produženo radno vrijeme ljetnih sadržaja

Izvor: SRNA

Svi ljetni sadržaji na Jahorini od danas do nedjelje, 30. avgusta, biće dostupni posjetiocima od 9.00 do 19.00 časova, dok će u subotu, 29. avgusta, planinski bob i šestosjed “Poljice” biti dostupni i za noćnu vožnju do 22.00 časa zbog velikog interesovanja i idealnih vremenskih uslova, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

Iz ovog centra pozivaju posjetioce da upotpune vrijeme provedeno na Jahorini vožnjom najdužim planinskim bobom, ali i da isprobaju nove ljetne atrakcije “tauver”, “lupster” i “skajdajv”, te voze pedalinu ili hodaju po vodi pomoću velikih lopti koje se nalaze na jezeru “Poljice”.

Iz Olimpijskog centra posjetiocima predlažu i sankanje na gumama, “eksrejser” vožnju, ali i vožnju biciklima i duge šetnje uz najljepše planinske prizore označenim stazama.

Svi korisnici bilo kojeg od ljetnih sadržaja ostvaruju pravo na popust od 30 odsto na kompletnu uslugu hrane i pića u Olimpijskom baru na vrhu planine.

Svake subote od 20.00 do 22.00 časa moguća je i noćna vožnja bobom i šestosjedom “Poljice”, a posebna ponuda je dnevno-noćna karta sa popustom od 30 odsto.

Karte za korištenje sadržaja moguće je kupiti na prodajnom mjestu “Poljice” i u Olimpijskom baru, dok za korištenje svih sadržaja iz Olimpijskog centra “Jahorina” predlažu jedinstvenu kartu “Vučkoland”.

Filter 2019