Mon. Sep 28, 2020
ћирилица /латиница

Јахорина: За викенд продужено радно вријеме љетних садржаја

Извор: СРНА

Сви љетни садржаји на Јахорини од данас до недјеље, 30. августа, биће доступни посјетиоцима од 9.00 до 19.00 часова, док ће у суботу, 29. августа, планински боб и шестосјед “Пољице” бити доступни и за ноћну вожњу до 22.00 часа због великог интересовања и идеалних временских услова, саопштено је из Олимпијског центра “Јахорина”.

Из овог центра позивају посјетиоце да употпуне вријеме проведено на Јахорини вожњом најдужим планинским бобом, али и да испробају нове љетне атракције “таувер”, “лупстер” и “скајдајв”, те возе педалину или ходају по води помоћу великих лопти које се налазе на језеру “Пољице”.

Из Олимпијског центра посјетиоцима предлажу и санкање на гумама, “ексрејсер” вожњу, али и вожњу бициклима и дуге шетње уз најљепше планинске призоре означеним стазама.

Сви корисници било којег од љетних садржаја остварују право на попуст од 30 одсто на комплетну услугу хране и пића у Олимпијском бару на врху планине.

Сваке суботе од 20.00 до 22.00 часа могућа је и ноћна вожња бобом и шестосједом “Пољице”, а посебна понуда је дневно-ноћна карта са попустом од 30 одсто.

Kарте за кориштење садржаја могуће је купити на продајном мјесту “Пољице” и у Олимпијском бару, док за кориштење свих садржаја из Олимпијског центра “Јахорина” предлажу јединствену карту “Вучколанд”.

Filter 2019