Tue. Sep 29, 2020
ћирилица /latinica

Saobraćajna nezgoda u Palama – poginule dvije osobe, uhapšen vozač drugog automobila

Izvor: Policijska uprava Istočno Sarajevo

Na magistralnom putu Ljubogošta-Pale, u mjestu Kalovita brda, opština Pale, juče oko 18,25 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil marke „mercedes“, kojim je upravljalo lice A.K. iz Sarajeva i putnički automobil marke „audi“ , kojim je upravljalo lice D.H. iz Pala.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno su stradali vozač automobila „audi“ i njegova supruga. 

Suvozač iz automobila „mercedes“ A.R. zadobila je teške tjelesne povrede, dok su vozač i ostala dva putnika iz navedenog automobla zadobili lakše tjelesne povrede, konstatovane u Klinici urgentne medicine Koševo, Sarajevo.

Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Pale i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo u prisustvu sudskog vještaka.

Vozač A.K. osumnjičen za krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ lišen je slobode, a nakon kriminalističke obrade uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biće predat nadležnom tužilaštvu.

Obdukcija tijela smrtno stradalih lica biće izvršena danas u prostorijama Zavoda za  sudsku medicinu Republike Srpske u Bijeljini.

Filter 2019