Wed. Sep 30, 2020
ћирилица /латиница

Саобраћајна незгода у Палама – погинуле двије особе, ухапшен возач другог аутомобила

Извор: Полицијска управа Источно Сарајево

На магистралном путу Љубогошта-Пале, у мјесту Каловита брда, општина Пале, јуче око 18,25 часова догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовали путнички аутомобил марке „мерцедес“, којим је управљало лице А.К. из Сарајева и путнички аутомобил марке „ауди“ , којим је управљало лице Д.Х. из Пала.

У овој саобраћајној незгоди смртно су страдали возач аутомобила „ауди“ и његова супруга. 

Сувозач из аутомобила „мерцедес“ А.Р. задобила је тешке тјелесне повреде, док су возач и остала два путника из наведеног аутомобла задобили лакше тјелесне повреде, констатоване у Клиници ургентне медицине Кошево, Сарајево.

Увиђај саобраћајне незгоде извршили су полицијски службеници Полициjске станице за безбједност саобраћаја Пале и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево у присуству судског вјештака.

Возач А.К. осумњичен за кривично дјело „Угрожавање јавног саобраћаја“ лишен је слободе, а након криминалистичке обраде уз извјештај о почињеном кривичном дјелу биће предат надлежном тужилаштву.

Обдукција тијела смртно страдалих лица биће извршена данас у просторијама Завода за  судску медицину Републике Српске у Бијељини.

Filter 2019