Tue. Sep 22, 2020
ћирилица /latinica

PALE: Završena rekonstrukcija Ulice Dobrovoljnih davalaca krvi

Izvor: Paljanske novosti

Rekonstrukcija Ulice Dobrovoljnih davalaca krvi u Palama završena je uporedo sa izgradnjom trotoara i kišne kanalizacije, a za ovu investiciju iz opštinskog budžeta izdvojeno je ukupno 60.000 KM.

„Asfaltiranjem ove ulice praktično završavamo i privodimo kraju drugu fazu investicionog ciklusa, kada je u pitanju putna infrastruktura. Možemo biti zadovoljni jer se lagano stvaraju uslovi da se ova komunikacija prema Kremenitim brdima može završiti u potpunosti. U svakom slučaju, hvala izvođačima radova, hvala i stanovnicima na razumijevanju, a, prije svega, hvala Skupštini Opštine Pale, koja je kroz Budžet obezbijedila uslove da možemo završiti ove radove“, istakao je načelnik Jugović.

Stanovnici ove ulice nisu krili zadovoljstvo radovima, ističući da je posebno značajna završena kišna kanalizacija.

„Mnogo nam ovo znači, dobro je da se asfaltira radi vode i jaraka, vidite, oni su to fino obuhvatili velikim cijevima, ja sam bila tu, posmatrala. Jako sam zadovoljna i radovima i ovim ljudima što rade“, rekla je Vasilija Božić, mještanka ove ulice.

Mještanin Milisav Ponjarac zahvalio je opštini na rekonstrukciji ulice, te naglasio da su radovi urađeni veoma kvalitetno.

„Svaki dan ovdje izađem i gledam, jako kvalitetno je sve urađeno. Zadovoljan sam i prezadovoljan, a ovo važi za svakoga iz ulice“, dodao je Milisav.Opština Pale novu građevinsku sezonu započela je intenzivno, počinjući radove na izgradnji putne infrastrukture za 16 ulica, za koje je izdvojeno više od milion KM.

U toku je raspisivanje tendera za rekonstrukciju još 14 ulica, tako da će do kraja građevinske sezone u Palama biti započeti radovi na infrastruturi 30 paljanskih ulica.

Filter 2019