Tue. Jan 19, 2021
ћирилица /латиница

ПУ Источно Сарајево: Ухапшен Насер Палисламовић

Извор: СРНА

Припадници Полицијске управе Источно Сарајево ухапсили су на подручју општине Источно Ново Сарајево Насера Палисламовића који је од раније познат полицији због више кривичних дјела, потврђено је Срни у овој управи.

– Припадници Полицијске станице Источно Ново Сарајево данас су на подручју ове општине лишили слободе два лица чији су иницијали Н.П. из Кључа и Ј.Х. из Сарајева, због постојања основа сумње да су починили кривично дјело посебни случајеви фалсификовања исправе – саопштено је из полиције.

У току је криминалитичка обрада лица, од којих је одузет аутомобил опел вектра, на којем су се налазиле двије различите регистарске ознаке.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилашта у Источном Сарајеву.

Палисламовић је био оптужен за терористички напад на Полицијску управу у Бугојну 27. јуна 2010. године у којем је погинуо полицајац Тарик Љубушкић, али је првостепеном пресудом ослобођен, да би и жалбу Тужилаштва Апелационо вијеће Суда БиХ одбацило као неосновану.

Палисламовић је осуђен за већи број кривичних дјела, и то тешка крађа, фалсификовање, насиље у породици, угрожавање безбједности.

Filter 2019