Tue. Sep 29, 2020
ћирилица /latinica

Završena druga faza rekonstrukcije Ulice Branka Radičevića

Izvor: Paljanske novosti

Druga faza rekonstrukcije Ulice Branka Radičevića u paljanskom naselju Koran danas je završena, a Opština Pale za ovaj projekat iz budžeta izdvojila je 50.000 KM.

Predstavnici opštinskog rukovodstva posjetili su ovu ulicu i uvjerili se u kvalitet izvedenih radova

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da je izuzetno zadovoljan što je okončana rekonstrukcija još jedne ulice u Palama, te naglasio da je namjera lokalne samouprave da svi dijelovi opštine Pale budu ravnomjerno razvijeni.

„Na taj način pokušavamo jednako da zastupimo sve dijelove opštine Pale i da svugdje damo određeni doprinos, u skladu sa našim mogućnostima. Jednostavno želimo da građani osjete da smo tu sa infrastrukturom i da na razne načine doprinosimo poboljšanju kvaliteta života svih naših stanovnika. Nadamo se da smo u tome i uspjeli, a ovdje da su reakcije građana veoma dobre i ono što je važno naglasiti je da na ovome nećemo stati i da idemo dalje“, istakao je Jugović.

Predsjednik Skupštine opštine Pale Siniša Lasica zadovoljan je saradnjom zakonodavne i izvršne vlasti u Palama, što, prema njegovim riječima, mnogo znači za razvoj ove lokalne zajednice.

„Ulica Branka Radičevića je jedna od ulica u opštinskom Budžetu i projektima planiranim za 2020. godinu i sve ono što je planirano Budžetom završićemo u ovoj godini. Izuzetno mi je drago što nas i vrijeme služi i što možemo da završimo ove projekte koji su planirani. Građani Pala trebalo bi da budu zadovoljni radom ove opštinske uprave, a mi ćemo uvijek biti na usluzi našim stanovnicima. Drago mi je što izvršna vlast provodi sve odluke zakonodavne i što ovu godinu privodimo kraju, kada je u pitanju infrastruktura“, rekao je Lasica.

Mještani ove ulice rekli su za „Paljanske novosti“ da su veoma zadovoljni što su, nakon mnogo godina, konačno dočekali asfaltiranje i što više ne moraju da hodaju po prašini i makadamu.

Stanovnik Ulice Branka Radičevića Dušan Kulašinac zahvalio je opštinskom rukovodstvu za razumijevanje i istakao da nema osobe u ovoj ulici koja nije zadovoljna urađenim poslom.

„Zadovoljstvo stanovnika naše ulice je na visokom nivou, jer čekali smo više od 20 godina na asfaltiranje. Ovo je jedan veliki uspjeh Opštine Pale i njenog rukovodstva i stvarno želim da im se zahvalim, jer nemam riječi za ovo što je urađeno. Mnogo smo čekali na ovo i konačno smo dočekali, zato hvala svima koji su nam ovo omogućili, a posebno načelniku Jugoviću i njegovim saradnicima“, naglasio je Kulašinac.

Opština Pale novu građevinsku sezonu započela je intenzivnim radovima za rekonstrukciju 16 ulica, za šta je iz Budžeta izdvojila više od milion KM, a u toku je prikupljanje dokumentacije i raspisivanje tendera za još 14 paljanskih ulica.

Filter 2019