Tue. Sep 29, 2020
ћирилица /латиница

Жана Јешић: Операција успјешно завршена, неизмјерно сам захвална за хуманост и прикупљена новчана средства

Извор: Паљанске новости

Наша суграђанка Жана Јешић, за чију су операцију путем хуманитарне акције прикупљана новчана средства претходних десет дана, рекла је за „Паљанске новости“ да је прикупљен потребан новчани износ од 20.000 КМ, те да је операција успјешно завршена.

Жана се тренутно опоравља код куће на Палама, њено здравствено стање иде на боље, а неизмјерно је захвална свима који су учествовали у хуманитарној акцији и помогли да остане у животу.

„Бескрајно сам захвална свакоме ко је учествовао, без обзира колико новца је дао, тај новац је помогао да останем у животу и будем оперисана. Помоћ је стизала и из дијаспоре и заиста желим да захвалим свим људима још једном. Придижем се на ноге уз помоћ помагала, син ми помаже, а морам да се крећем да би организам прихватио све што је урађено на операцији“, рекла је Жана за наше „Новости“.

Према њеним ријечима, посебну захвалност дугује Општинској организацији Црвеног крста „Пале“ и своме послодавцу, Олимпијском центру „Јахорина“ и директору Дејану Љевнаићу, као и осталим хуманим људима.

„Желим посебно да се захвалим читавом колективу Олимпијског центра `Јахорина`, на челу са директором Дејаном Љевнаићем. Са овом болешћу борим се више од пола године и, најискреније говорећи, директор ми је помагао као рођени отац, а обезбиједио је и санитетско возило да ме превезе кући из болнице. Дугујем велику захвалност и мојој шефици Александри Керлета, која је била уз мене од првога дана моје болести. Читав колектив скупљао је новац, одвајао од себе на овој кризи, те су уплатили средства на жиро рачун. Такође, велику захвалност дугујем својој родици Миленки Матић Ковач и њеном  мужу Небојши, они су морали да се снађу одмах и посуде новац да би ме болница примила и тако ми спасили живот. Да њих није било, ја сада не бих била жива. Огромну захвалност дугујем и ресторану `Бит`, чији је власник обезбиједио бесплатан оброк за мене и мог сина, а према договору са радницима, како не бисмо били гладни, све док се не опоравим и не станем на своје ноге. Посебно желим да захвалим и мојој пријатељици Адријани Лазаревић, а данас сам сазнала да се и доктор који ме је оперисао на клиници `Еуромедик` у Београду, др Владимир Ђорђевић, одрекао своје накнаде у моју корист. Свима сам заиста неизмјерно захвална. Опоравак је тежак, али да није свих вас, не би било ни мене“, додала је наша суграђанка, која је овим путем жељела да јавно захвали свима који су на било који начин помогли да остане у животу и побиједи тешку болест.

Секретар ОО Црвеног крста „Пале“ Јелена Петровић изјавила је за „Паљанске новости“ да су у касама на 21 локацији у Палама прикупљена средстава у износу од 4.974 КМ, а грађани су уплаћивали и на жиро рачун, тако да су прикупљена сва неопходна средства.

Filter 2019