Fri. Sep 25, 2020
ћирилица /латиница

ЕТФ: У првом року више уписаних у односу на прошлу годину

Извор: ФИЛТЕР/ М.К.

Електротехнички факултет Универзитета у Источном Сарајеву у првом уписном року уписало је 65 бруцоша. На факултету кажу да су задовољни бројем уписаних који је већи у односу на прошлу годину.

„Циљ нам је да тај број буде и већи. Наш факултет располаже изузетно озбиљним лабораторијским ресурсима и позвао бих све који су неопредијељени или се нису уписали у првом року на факултете на које су конкурисали, да дођу код нас. Пријаве су од 31. августа до 4. септембра“, рекао је Младен Бањанин, продекан за науку и предузетништво Електротехничког факултета Универзитета у Источном Сарајеву.

Он истиче да студенти из Србије могу конкурисати и студирати под истим условима као и студенти из Републике Српске.

Подсјећамо, раније су представници Удружења студената ЕТФ-а “Стелекс” покренули акцију којој се одазвао велики број дипломаца ЕТФ-а који су покрили трошкове уписа за нове бруцоше.

“Наши дипломци су се одазвали и заједно са „Стелексом“ подржали ову акцију тако да су плаћени уписни трошкови за 45 бруцоша који су остварили адекватан успјех на пријемном испиту. То је заиста гест за сваку похвалу”, истакао је Божидар Поповић, декан Електротехничког факултета.

Filter 2019