Wed. Sep 23, 2020
ћирилица /latinica

Sve o turizmu u Istočnom Sarajevu – nova aplikacija za mobilne uređaje

Autor: FILTER/ M.K.

Od danas je dostupna aplikacija za mobilne uređaje „Feel Jahorina“, koju je za gradsku turističku orhanizaciju uradila firma „NF-Tel“ iz Pala. Korisnicima su na raspolaganju informacije o svim turističkim potencijalima Istočnog Sarajeva.

“Aplikacija je besplatna i već dostupna na gugl pleju, a radi se na tome da bude dostupna za ajfon. Za sada je dostupna na srpskom i engleskom jeziku”, rekao je Igor Tošić, direktor Turističke organizacije „Jahorina“.


Aplikacija korisnicima omogućava pristup kamerama koje su postavljene na svim turističkim destinacijama u Istočnom Sarajevu, servisu, kalendaru događaja, direktan kontakt sa hotelijerima putem kataloga turističkog smještaja, te informacije o ski-liftovima zimi.

“Za naziv smo se odlučili jer je Jahorina prepoznatljiva u Evropi kao brend Republike Srpske. Zahvaljujući razvoju Jahorine razvija se kompletan turistički sadržaj u Istočnom Sarajevu”, rekao je Tošić.

Aplikacija je povezana sa svim zvaničnim kanalima turističkih destinacija, redovno se ažurira i omogućava najbolje korisničko iskustvo.

“Cilj nam je bio da se aplikacija integriše sa postojećim izvorima informacija teko da je moguće preuzeti trenutni status ski-liftova, odnosno ljetnog infa, ali i atrakcije i njihove lokacije i sve druge neophodne servisne informacije”, rekao je Simon Furtula iz firme „NF-Tel“.

Aplikaciju možete preuzeti OVDJE

Filter 2019