Fri. Sep 25, 2020
ћирилица /латиница

Све о туризму у Источном Сарајеву – нова апликација за мобилне уређаје

Аутор: ФИЛТЕР/ М.К.

Од данас је доступна апликација за мобилне уређаје „Feel Jahorina“, коју је за градску туристичку орханизацију урадила фирма „НФ-Тел“ из Пала. Kорисницима су на располагању информације о свим туристичким потенцијалима Источног Сарајева.

“Апликација је бесплатна и већ доступна на гугл плеју, а ради се на томе да буде доступна за ајфон. За сада је доступна на српском и енглеском језику”, рекао је Игор Тошић, директор Туристичке организације „Јахорина“.


Апликација корисницима омогућава приступ камерама које су постављене на свим туристичким дестинацијама у Источном Сарајеву, сервису, календару догађаја, директан контакт са хотелијерима путем каталога туристичког смјештаја, те информације о ски-лифтовима зими.

“За назив смо се одлучили јер је Јахорина препознатљива у Европи као бренд Републике Српске. Захваљујући развоју Јахорине развија се комплетан туристички садржај у Источном Сарајеву”, рекао је Тошић.

Апликација је повезана са свим званичним каналима туристичких дестинација, редовно се ажурира и омогућава најбоље корисничко искуство.

“Циљ нам је био да се апликација интегрише са постојећим изворима информација теко да је могуће преузети тренутни статус ски-лифтова, односно љетног инфа, али и атракције и њихове локације и све друге неопходне сервисне информације”, рекао је Симон Фуртула из фирме „НФ-Тел“.

Апликацију можете преузети ОВДЈЕ

Filter 2019