Sun. Sep 27, 2020
ћирилица /latinica

Istočno Novo Sarajevo: Izabrano novo predsjedništvo beba

Izvor: Opština Istočno Novo Sarajevo

Ovogodišnja “Konferencija beba” koja je tradicionalna manifestacija u organizaciji Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske i Opštinske uprave, zbog novonastale situacije izazvane virusom COVID-19 nije bila organizovana kao ranijih godina.

Na malo drugačiji način putem elektronske prijave, ove godine, izabrali smo novo tročlano predsjedništvo i održali tradiciju.

Članove tročlanog predsjedništva čine Andrej Mandić, najmlađa beba koja je rođena 12. juna 2020. godine, najstarija beba ima godinu dana je Anđela Radović i bebe blizanci, Zorka i Mihajlo Krajišnik sa najviše braće i sestara, koji imaju dvije sestre i dva brata.

Opštinska uprava opštine Istočno Novo Sarajevo je pripremila prikladne poklone, koji će se novoizabranom tročlanom predsjedništvu naknadno uručiti, kao i poklone za sve prijavljene bebe. Pokloni će biti uručeni u skladu sa novonastalom situacijom i uz poštovanje mjera i preporuka, a o terminu preuzimanja nagrada roditelji će biti obavješteni u narednim danima.

Na 13. po redu “Konferenciji beba” u Istočnom Novom Sarajevu, elektronskim putem prijavljeno je 20 najmlađih stanovnika naše lokalne zajednice.

Filter 2019