Sun. Sep 27, 2020
ћирилица /латиница

Јахорина љети (ФОТО/ВИДЕО)

Аутор: ФИЛТЕР/ М.К.

На олимпијској планини Јахорини почела је љетна сезона. У функцији су нови адреналински садржаји који употпуњују понуду.

На самом улазу на планину на платоу Пољице постављени су “лупстер” и “тауер”.

“Феноменалне адреналинске атракција за дјецу и одрасле, по први пут у овом дијелу Европе. Ово су озбиљне инвестиције које пуно значе развоју љетне сезоне на Јахорини”, каже Дејан Љевнаић, директор ОЦ “Јахорина”.

Панорамска вожња жичаром један је од најзимљивијих начина да разгледате Јахорину и за свега неколико минута дођете на надморску висину од 1916 метара.

На врху планине, осим олимпијског бара, чека вас и велико језеро. Језеро је амбијентално уређено са новим стазама за шетњу, клупама и молом. Нову атракцију “скај дајв” можете испробати од овог љета.

“Нешто слично “зип лајну” али много боље. Симулира летење и исто је за малишане. Са те три нове атракције али и онима које већ имамо, мислим да Јахорина има заиста богату понуду овога љета. Имамо и терене за фудбал и кошарку. Интересовање викендима је огромно”, каже Љеванић.

Јахорина је већ постала препознатљива по планинском бобу на шинама дужине 2,5 км. Боб који је најдужи у региону достиже брзину од 40 км/х и један је од 10 највећих у цијелој Европи.

Радно вријеме љетних садржаја на Јахорини је од 10 до 17 часова радним данима, суботом од 8 до 22.

Ноћно спуштање бобом и ноћна вожња жичаром такође су додатни садржаји који ће бити у функцији суботом од 20 до 22.

Filter 2019