Fri. Sep 22, 2023
ћирилица /латиница

Мирослав Шарац-најмлађи инструктор вожње у Републици Српској

Аутор: ФИЛТЕР/В.Ч.

Наш суграђанин Мирослав Шарац тренутно је, са своје 22 године, најмлађи инструктор вожње у Републици Српској.

Љубав према вожњи и обучавању је, како каже Мирослав, стекао од свога оца Ивана који се тим послом успјешно бави дуги низ година.

ФИЛТЕР: Разумљива је твоја одлука чиме ћеш бавити у животу, али велики број твојих вршњака не види перспективу у овој земљи. Мислиш ли да можеш бити добар примјер да и овдје има простора за оне који хоће да раде?

-Од дјетињства сам имао прилику да присуствујем раду мога оца током обуке и већ тада се у мени развила љубав и жеља да се бавим овим послом. Нажалост, данас смо свједоци честог одлажења младих људи из наше државе. Стога сам одлучио да својим примјером покушам доказати да се овдје може успјети и колико, толико пристојно живјети и зарађивати.

ФИЛТЕР: Када си почео са радом и да ли је било тешко стећи повјерење клијената?

-Инструкторски испит положио сам у новембру 2019. године, а са радом сам кренуо већ наредног мјесеца исте године. Велика предност и вјетар у леђа ми је то што наша ауто-школа ”Центар за обуку возача” већ дуги низ година биљежи добре резултате и бере симпатије кандидата. Искрен да будем, тешко би било стећи повјерење клијената због мојих година, али уз помоћ и подршку мога оца ти проблеми су брзо превазиђени. Сада са задовољством могу рећи да имам стални прилив кандидата и велику заинтересованост потенцијалних кандидата. Наравно, потребно је издвојити много труда и стрпљења у овом послу, уз то двоје долазе и добри резултати. Задовољни кандидати који имају само ријечи хвале су за нас наш највећи маркетинг.

ФИЛТЕР: Колико школа има возила на располагању за обуку?

Наша ауто школа броји три возила као и три стално запослена инструктора. Имамо и модерно опремљену канцеларију за теоретску наставу. За циљ имам да у будућности проширим капацитете наше школе и наравно, да задржимо и оправдамо повјерење клијената. Морам напоменути да од самог почетка имам одличан однос са својим колегама и то ми је увелико помогло да стекнем самопоуздање и да се што више трудим.

Мирослав каже да му, бар до сада, није било напорно радити овај посао, јер ужива у сваком радном сату и свакодневно стиче нова и добра искуства.

Волио бих да сви млади пронађу начин,снагу и вољу да остану овдје и успију живјети радећи оно што воле, и тако правити бољи и љепши амбијент и будућност за све нас– порука је најмлађег инструктора вожње у Републици Српској.

Сви заинтересовани кандидати могу се јавити на контакт телефоне ауто-школе:

Мирослав 065/481-967
Иван 065/524-805
Горан 065/669-919

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com