Sat. Jul 11, 2020
ћирилица /латиница

Богата љетна понуда Јахорине пред Требињцима

Извор: Срна

Олимпијски центар Јахорина данас је у Требињу представио љетњу туристичку сезону на планини.


Маркетинг менаџер Олимпијског центра “Јахорина” Игор Гордић рекао је новинарима да се вриједно спремају за љетњу туристичку сезону, те да је у току монтажа нових адреналинских садржаја на Пољицама и на врху планине. 

“У току је монтажа лупстера односно балерине и торња, на Пољицама. У питању су адреналински садржаји јер се код торња притиском на уже симулира покрет пењања и спуштања у зависности од снаге којом се уже притиска и кабина се окреће вертикално око своје осе, посјетиоци могу да уживају у дивном погледу на планину”, објаснио је Гордић. 

Гордић је додао да су доступни и они адреналински садржаји који су већ кориштени прошло љето, као што је вожња шестосједом, бициклистички садржаји, стазе за шетње и слично. 

Он је истакао да је њихов концепт да Јахорина буде оаза за уживање и да удовољи свим чулима 365 дана у години. 
Због ситуације са вирусом ми смо се, посебно у вези са нашим слоганом Замијени море за планину, концентрисали на циљне групе којима је планина на првом мјесту. Отварање љетне сезоне је од 25. до 28. јуна и тада имамо 30 одсто попуста на све садржаје”, истакао је Гордић. 

Он је најавио и међународну трку “Јахорина ултра треил” која ће бити одржана 25. и 26. јула. За сада се пријавило више од 200 учесника. 

“Најављујемо сјајан догађај. У питању су унапријеђене руте и побољшан концепт трчања”, рекао је Гордић и додао да ће бити предузете све мјере заштите како би здравље тркача било на првом мјесту. 

Он је позвао Требињце и Херцеговце да посјете Јахорину и увјере се да је планина за свачији укус.

Filter 2019