Wed. Jul 15, 2020
ћирилица /латиница

Пртвар поново добио повјерење

Извор: СпортДЦ

У Источном Сарајеву је одржана изборна Скупштина Удружења фудбалских судија и инструктора подручја Сарајевско – Романијског на коме је за председника поново изабран Драган Пртвар.


Некада истакнути савезни фудбалски судија, а потом инструктор и контролор ФС/НС БиХ је ову функцију обављао и у протеклом мандату од четири године, па је његов поновни избор потврда да је добро радио у прошлом периоду.

Изабрано је и нових 13 чланова Скупштине УФСИПСР, а то су : Давор Вукашиновић, Стефан Ђурић, Владимир Бјелица, Никола Тешановић, Немања Вујадин, Марко Домазет, Слађан Дошло, Младен Поповић, Весна Милетић , Милан Тадић, Немања Јовичић, Милорад О.Лале и Ристо Ивановић. Замјенски чланови Скупштине су Радомир Берјан, Рајко Ђурић, Зоран Сокнић, Мирослав Љубоја, Стефан Вујичић и Страхиња Трифковић.

Извршни одбор уз председника Драгана Пртвара ће сачињавати и потпредседници Далибор Драшковић и Драгомир Ђајић и чланови Горан Мухаремовић и Славко Марјановић.


Дисциплинску комисију чине: предсједник Добро Скакавац и чланови Ђорђе Грубачић и Мирослав Бјелица. Апелациону комисију ће представљати предсједник Боро Елчић и чланови Јово Kарић и Бојан Пејић.

У Надзорни одбор су изабрани предсједник Дражен Вукојичић и чланови Данило Јасика и Урош Kовачевић.

За чланове Скупштине ФС ПСР су предложени Стефан Тешановић и Слађан Дошло.

Након избора нови – стари председник УФСИПСР, Драган Пртвар се захвалио на указаном поверењу и истакао задатке који су прeд овом организацијом у наредном периоду.

-Трудили смо се у протекле четири године мог мандата да ојачамо УФСИПСР што смо и успjели. Наше судије показују и потврђују квалитет у свим ранговима такмичења на подручју БиХ и РС.Успjели смо да уз добар рад очувамо јединство и слогу међу постојећим судијским кадром, инструкторима и контролорима, што нам отвара простор да и у будућности будемо примjер у фудбалској породици окупљеној око ФС ПСР и ФС РС. Свакако да нам је главни циљ да ојачамо судијски кадар у свим срединама, а које су под ингеренцијом нашег Удружења и да произведемо што већи број младих судија. Трајаћемо онолико дуго колико будемо добро и квалитетно радили, уосталом као што је то било и у протеклом периоду.

Filter 2019