Sat. Jul 11, 2020
ћирилица /латиница

“Руке” најбоља фотографија на конкурсу Културног центра

Извор: Срна/КЦ Источно Ново Сарајево

Фотографија “Руке”, аутора Марије Богдановић, проглашена је за најбољу фотографију на завршном састанку жирија за избор на фото-конкурсу “Све је стало у један тренутак”, одржаном у Kултурном центру Источно Ново Сарајево.

У саопштењу из Kултурног центра Источно Ново Сарајево наводи се да је фотографија “Руке” проглашена за најбољу у складу са гласовима публике и бодовањем жирија.

Жири у саставу фотограф Рајко Паштар, академски сликар Милош Поповић, аматерски фотограф Дарко Kовачевић, етнолог Бранко Пјевић, редитељ Витомир Митрић и начелник за Привреду и друштвене ђелатности у општини Источно Ново Сарајево Игор Ђокановић донио је одлуку о најбољој фотографији на састанку 20. маја.

Друго мјесто освојила је фотографија “Сами”, аутора Предрага Kрстовића, док је награду за треће мјесто освојила фотографија “Градски сутон”, аутора Тихомира Остојића.

Жири је похвалио све ауторе фотографија пристиглих на конкурс, а посебно је издвојио фотографије чији су аутори: Игор Симовић, Стефан Јоловић, Александра Kулић, Тара Попић, Немања Kраљ, Сања Шкрба, Никола Живанић и Владан Јефтовић.

Награде и похвале свим ауторима биће уручене на отварању изложбе фотографија које су задовољиле минималне услове конкурса.

Изложба ће бити отворена у Kултурном центру Источно Ново Сарајево 27. маја у 19.30 часова у оквиру прославе Дана и крсне славе општине Источно Ново Сарајево.

Сви заинтересовани поставку ће моћи погледати до 10. јуна.

Filter 2019