Sat. Jul 11, 2020
ћирилица /латиница

ПАЛЕ: Реконструкција дјечијег игралишта у улици Доброслава Јевђевића

Извор: Паљанске новости

У току су радови на реконструкцији поломљеног и запуштеног дјечијег игралишта у паљанској улици Доброслава Јевђевића, враћања у функцију свих реквизита који су раније онеспособљени немаром грађана, рекао је за „Паљанске новости“ руководилац радне јединице ЈП „Комунално“ АД Пале Предраг Клачар.


Према његовим ријечима, замијењени су сви поломљени дијелови и оградице, постављене су три нове парковске клупе, а реконструисане су и оне већ постојеће, те је урађена бетонска подлога, на коју ће бити уграђене заштитне гумене плоче, а уграђен је и видео надзор.

„Како бисмо спријечили вандализам и уништавање градске имовине намијењене за паљанске малишане, на реновираном игралишту општина Пале обезбиједила је видео камере које ће бити под контролом припадника Министарства унутрашњих послова, који ће санкционисати непримјерено понашање грађана“, истакао је Клачар.

Он је нагласио да ће за дјецу бити припремљен пјешчани кутак, у којем досад нису имали прилику да уживају.

Клачар је додао да ће на реконструисаном игралишту на видљивом мјесту бити постављена и табла, на којој ће бити јасно означено да је игралиште намијењено за дјецу до 12 година.


Filter 2019