Sat. Jul 11, 2020
ћирилица /латиница

Општина демантује тврдњу да слиједи уништавање парка “Сунце”

Извор: Општина Источно Ново Сарајево

Општинска управа општине Источно Ново Сарајево, демантује неистините изјаве појединаца и група који покушавају подметнути тезу, да нам слиједи уништавање парка „Сунце“ и постојећег зеленила у њему.

Недавно усвојене измјене Регулационог плана “Центар 1” доступне су сваком заинтересованом суграђанину наше општине, и представљају довољну основу за наш деманти. Све остале квалификације са којима се ових дана излази у јавност, нажалост, представљају само увод у политичку борбу која се припрема за предстојеће локалне изборе.

Општинска управа општине Источно Ново Сарајево неће улазити у такву врсту конфронтације која покушава да се створи неистинитим тврдњама.

Насупрот томе, Општинска управа у континуитету улаже средства у унапређење безбједности и заштиту овог парка, кроз постављање нове савремене ЛЕД расвјете и замјене постојећих кугли, које је немар појединаца уништавао.

Такође, предузеће „Водовод и канализација“ а.д. Источно Ново Сарајево ускоро ће извршити реконструкцију постојеће јавне чесме у парку „Сунце“, а Општинска управа поставиће бисту народном хероју Слободану Принципу – Сељи, као знак сјећања на назив касарне ЈНА, на којој је овај дио општине настао.

Filter 2019