Wed. Jul 15, 2020
ћирилица /латиница

“Нестро петрол” донирао гориво Дому здравља Пале

Аутор: ФИЛТЕР/ В.Ч.

“Нестро Петрол” групација наставља са донацијама и помагањем здравствених установа на подручју наше регије. Данас је уручена помоћ за Дом Здравља Пале.


Иван Шарац, директор ЈЗУ Дом Здравља Пале навео је да ће гориво вриједности 1 500 КМ највише користити Служби хитне помоћи.


“Ово је једна у низу донација и ми смо свакако захвални групацији Нестро Петрол. Пуно нам значи поготово у ово вријеме када имамо проблема са корона вирусом и са редовним активностима, тако да ћемо ову донацију искористити за нашу хитну медицинску помоћ јер је она највише оптерећена превозом. Још једном хвала Нестро Петролу и желим им много успјеха у будућности”, рекао је Шарац.

“Имајући разумијевања према домовима здравља и здравственим радницима у цјелини, одлучили смо да помогнемо Дому здравља Пале у виду горива за дјеловање хитне медицинске службе. Морам истаћи да у Нестро Петрол групацији немамо ниједног зараженог корона вирусом, што показује да су наше мјере превенције и заштите на завидном нивоу”, навео је Синиша Зекић, руководилац пословне јединице “Нестро Петрол”

Filter 2019