Mon. Sep 28, 2020
ћирилица /латиница

Презентација Машинског факултета путем јутјуб платформе


Машински факултет Универзитета у Источном Сарајеву организоваће 04. маја од 14 часова онлајн презентацију факултета и студијских програма. Презентација ће бити одржана уживо путем јутјуб платформе.

Милија Краишник, декан Машинског факултета Универзитета у Источном Сарајеву рекао је да је циљ презентације да ученицима завршних разреда средњих школа презентује ресуре које посједује факултет.

Одлучили смо да урадимо уживо презентацију факултета путем јутјуб платформе јер је тај вид кумуникација данашњим матурантима веома близак. Ми посједујемо сву потребну опрему да на овакав начин можемо веома квалитетно презентовати будућим студентима Машински факултет у Источном Сарајеву“, навео је Краишник.

Фокус онлајн презентације биће на студијским програмима и на њиховом приближавању матурантима.

Наше младе колеге покушаће на један једноставан начин да приближе студије машинства и објасне будућим студентима шта могу очекивати ако одлуче да студирају на Машинском факултету у Источном Сарајеву“, поручује декан.

Презентацији могу присуствовати сви заинтересовани, матуранти али и ученици нижих разреда средњих школа као и њихови родитељи.

Презентација ће бити доступна на сљедећем линку

Filter 2019