Sun. Sep 27, 2020
ћирилица /латиница

Супруга доктора Миодрага Лазића побиједила корону

Извор: Блиц

Ана Лазић, супруга нишког хирурга – хероја др Миодрага Лазића који је недавно изгубио битку са вирусом корона, а која је такође обољела од KОВИД-19, отпуштена је синоћ из привремене болнице у Београду и пребачена у кућну изолацију у Нишу.

Будући да се и Ана разбољела од КОВИДА-19, била је прво на лијечењу у Нишу, затим у Београду, да би синоћ била отпуштена са болничког лијечења у кућну изолацију.

Ана потврђује да се здравствено осећа боље, али да још увијек не може да прихвати да више нема супруга.

Боље сам здравствено, али душа никад неће оздравити. Не могу да прихватим да га нема.

Она каже да нема снаге ни да прати медије, већ да се информише преко пријатеља.

Не гледам новине, не читам, него ми тако пријатељи кажу шта се дешава. Не могу ништа ни да гледам. Нисам ни на друштвеним мрежама – каже Ана Лазић.

Ана је сада у кућној изолацији.

Супруга др Лазића, хирурга хероја, пребачена је на лечење у Београд са још једном докторком из Kлиничког центра у Нишу. Заједно су отпуштене са лечења у Београду и у кућној су изолацији, превентивно, како прописи налажу, наредних 14 дана.

Kако сазнаје “Блиц”, Ана Лазић је са још једном докторком Kлиничког центра у Нишу пребачена прије неколико дана на лијечење на Инфективну клинику у Београду, а након тога и у привремену болницу на Београдском сајму, након што се им се стање побољшало.

Чињеница да су отпуштене из привремене болнице и пребачене у кућну изолацију значи да су претходно имале два негативна теста, али да је потребно да протекне још превентивни рок од 14 дана да би и званично могло да се каже да су у потпуности излијечене. Оне се, како пише “Блиц”, тренутно налазе у кућној изолацији у Нишу и опорављају се.

Filter 2019