Sat. Oct 31, 2020
ћирилица /латиница

Од данас на Јахорини дневна ски карта 12 евра

Олимпијски центар Јахорина позива скијаше да искористе мартовско сунце и добре скијашке услове те да скијају за само 12 евра по дану. Снијег који је падао претходних дана додатно је побољшао услове за скијање и осигурао продужетак ски сезоне за бар још 15 дана.
Мартовски сунчани попусти на Јахорини подразумијевају попусте од 30 и 40 одсто на ски карте али и на смјештајне капацитете.

У сарадњи са хотелима Вучко, Винтер, Лавина, Термаг, Боард, Бат, Два Јавора, Снежна Kраљица, Небојша и Kристал те апартмана Јахорина Престиж и ВИП Јахорина, ОЦ Јахорина је припремио попусте на ски карте и смјештај за све госте уколико се одлуче на боравак и скијање од 3 или више дана.


На Јахорини је ове сезоне, упркос недостатку сњежних падавина, забиљежен растући тренд и када је у питању број пролаза, број скијаша али и промет. До сада скијало готово 250.000 скијаша, остварено је 1.850.000 пролаза а промет је престигао 8.000.000 KМ и повећан је за готово 30% у односу на претходну годину која је била најуспјешнија по свим параметрима.

Filter 2019