Sun. Jan 17, 2021
ћирилица /латиница

Љубиша и Немања Мајдов-најбољи тренер и спортиста Црвене Звезде

Аутор: ФИЛТЕР/С.П.

Џудиста, Немања Мајдов, проглашен је данас за најбољег спортисту Спортског друштва “Црвена звезда” за 2019. годину.


Ово је други пут да џудиста из Источног Сарајева буде проглашен на традиционалној манифестацији која се одржава 4. марта на рођендан Црвене звезде, а посебна ствар је што је ове године признање за најбољег тренера у Спортском друштву ”Црвена звезда” припало Немањином тренеру и оцу, Љубиши Мајдову. То је први пут у историји Црвене звезде да отац и син истовремено буду проглашени за најбоље.

-Велика ми је част да будем најбољи спортиста Црвене звезде, и то по други пут у тако кратком временском периоду. Пресрећан сам и поносан што добијам ово признање, посебно јер је ријеч о 75. рођендану нашег клуба. Оно што ме баш усрећује јесте што је мој отац Љубиша проглађен за најбољег тренера, и по први пут у историји клуба отац и син ће бити добитници награде и то је нешто што ће остати упамћено и што ће се препричавати. Захваљујем се Џудо клубу “Црвена звезда” што ме предложио за ову награду и што су увијек ту за мене. Хвала Спортском друштву ”Црвена звезда”, хвала свим Звездашима, свим нашим навијачима. Сви су заслужни за ову награду. Иза мене је изванредне сезона, скоро најбоља икада. Освојио сам готово све што се могло освојити и то је била сјајна увертира за ову годину која ми је најбитнија у каријери, рекао нам је Немања Мајдов послије добијања награде.


Немања Мајдов ће у 2020. години представљати Србију на Олимпијским играма у Токију и биће то круна његовог досадашњег тренинга и рада.

Filter 2019