Mon. Jan 25, 2021
ћирилица /латиница

Представа ученика ОШ “Мокро” у сусрет 8. марту

Аутор: ФИЛТЕР/В.Ч.

Поводом обиљежавања Дана жена, 8. марта, ученици деветог разреда ЈУ ОШ ”Мокро” приредили су представу хумористичног карактера ”Сиромашни Ромео”.

Представа је одиграна у пуној сали Културног центра Пале. У холу Културног центра постављена је и продајна изложба разних умјетнина које су правили ученици ове школе.

“Дјеца су изразила жељу да то буде овде у Културном центру у Палама да би што више публике видјело њихов труд и то што су они приредили. Ученици су сами дошли на идеју уз помоћ драмске секције и наставника ликовне културе која им је помогла у вези сценографије”, навела је Радмила Веселиновић, директор школе.

“Изузетно ми је задовољство што смо припремили овакву пригодну приредбу. Поред мене у организацији су учествовале и наставнице и учитељице и на томе им дугујемо захвалност. Представа је комичног типа, говори о сиромашном Ромеу који на крају успјева освојити срце богате грофице. Представу је припремало 12 ученика деветог разреда наше школе”, рекао је Радомир Чворо, наставник музичке културе.

Filter 2019