Fri. Jan 22, 2021
ћирилица /латиница

Матична библиотека Источно Сарајево-рад са странкама од 8 до 13 часова

Извор: СРНА

Матична библиотека Источно Сарајево од данас са странкама ради у периоду од 8.00 до 13.00 часова, саопштено је из ове установе.

“Улазак у библиотеку је дозвољен искључиво са заштитним маскама и рукавицама, а на одјељење може да уђе само једна особа. Они који чекају су дужни да одржавају раздаљину од најмање метар”, наведено је у саопштењу.

Током ванредног стања књиге неће бити у слободном приступу, те се корисници моле да користе електронски каталог како би се информисали о доступној грађи у библиотеци.

“Библиотека ће све књиге након враћања и прије задужења дезинфиковати. Будите самодисциплиновани и одговорни у складу са упутствима”, поручују из Матичне библиотеке Источно Сарајево.

За све оне којима су потребне додатне информације, могу да их контактирају путем мејлова direktor@matbibli.rs.ba и info@matbibli.rs.ba.

Матична библиотека Источно Сарајево, с циљем спровођења мјера Владе Републике Српске током епидемије вируса корона, у претходном периоду организовала је минималан процес рада, док је у потпуности био обустављен рад са странкама, цијенећи здравље запослених и корисника услуга, изјавила је раније Срни вршилац дужности директора ове установе Наташа Kулашинац.

Filter 2019