Tue. Jan 19, 2021
ћирилица /латиница

ВИК ИСТОЧНО САРАЈЕВО: Лажне информације о нестанку воде

Из K.П.”Водовод и канализација” а.д. Источно Сарајево послали су нам обавјештење које преносимо у цјелости.

Поштовани корисници и потрошачи

С обзиром на чињеницу да су се међу грађанима појавиле информације да ће доћи до нестанка воде и увођена редукција, обавјештавамо вас да се ради о лажним информацијама.

Снабдијевање водом на подручју општина Источно Ново Сарајево, Источна Илиџа и Трново је уредно и нема планираних искључења. Служба за производњу и дистрибуцију воде ради редовно и у пуном капацитету с циљем обезбјеђивања редовног, 24-часовног водоснабдијевања, као и служба техничких послова која је приправна 24 часа у случају потребе оправке кварова на водоводној мрежи.

Уколико будемо имали кварове на мрежи и укаже се потреба за прекидом водоснабдијевања, о томе ћете бити правовремено обавјештени.

Молимо грађане да у вријеме тренутне епидемиолошке ситуације узроковане појавом вируса корона не шире нетачне и непровјерене информације којим додатно узрокују ширење страха и панике међу грађанима. Напомињемо да је Влада Републике Српске донијела одлуку о кажњавању оних који објављују лажне вијести и изазивају панику због вируса корона. Према овој одлуци, за вријеме трајања ванредне ситуације забрањује се изношење лажних вијести и тврђења којима се изазива паника, теже нарушава јавни ред и мир или онемогућава провођене мјера институција које врше јавна овлаштења.

За све информације, можете нам се обратити телефоном, број: 057/342-742, 057/340-249 или путем имејла kontakt@vikis.info.

Filter 2019